De zware en risicovolle omstandigheden waarin u werkt, kennen wij uit eigen ervaring. Wij begrijpen het belang van nieuwe C4ISR-technologie in operationele situaties. Wij weten hoe belangrijk het is dat deze hightech middelen onder alle omstandigheden blijven functioneren. En wij zien hoe cruciaal het is om specifieke maatwerkoplossingen te vinden voor operationele vraagstukken.

Veilige en effectieve missie

Ons doel is om u met de beste apparatuur op pad te laten gaan. Zodat uw missie veilig en effectief verloopt. Standaardproducten zijn niet in alle gevallen toereikend. Als onafhankelijke systeemintegrator zijn wij wereldwijd actief en in staat verschillende C4ISR-producten te combineren tot een nieuwe maatwerkoplossing. Hiervoor beschikken wij over een breed productportfolio, en zo nodig gebruiken we aanvullende producten van derden. Het bieden van de beste oplossing staat bij ons voorop.

SurCom ondersteunt úw missie van begin tot eind:

  • wij geven u deskundig en diepgaand advies;
  • wij ontwikkelen en integreren C4ISR-producten als maatwerkoplossing voor uw specifieke behoefte;
  • wij leveren robuuste en kwalitatief hoogwaardige producten;
  • wij zorgen gedurende de levensduur van onze producten voor training, onderhoud, reparatie en vervanging;
  • wij leveren producten voor militair gebruik en voor gebruik door civiele veiligheidsdiensten in bijzondere omstandigheden.

Wij zijn uw innovatieve en onafhankelijke C4ISR-systeemintegrator.

C4ISR onderhoud

Wij leveren nazorg op al onze producten. Als logistieke hub nemen wij u veel werk uit handen, door het gehele reparatie- en vervangingsproces voor u te verzorgen. Wij testen, diagnosticeren en voeren zelf reparaties uit op onze locatie in Ede (Nederland). U heeft zo snel mogelijk uw product weer terug. Wij geven u advies over gebruik, upgrades en eventuele vervanging. Zodat u zo effectief mogelijk uw werk kunt doen.

Lees meer  

C4ISR producten

Onze hoogwaardige maatwerkproducten kunnen ook voor u een oplossing zijn. Daarom hebben we onze eigen innovatieve C4ISR-producten opgenomen in een speciale productcatalogus. Daarnaast bieden we hightech C4ISR-producten aan van onze leveranciers. Wij zullen altijd het gesprek met u aangaan en met u meedenken, want wij verkopen C4ISR-oplossingen. Onze producten zijn daar onderdeel van.

Lees meer  

C4ISR systeemintegratie

Wij beschikken over hoogwaardige kennis en goed opgeleid personeel dat de ruimte krijgt voor onderzoek en ontwikkeling. Onze technici zoeken de beste oplossing door te experimenteren, te innoveren en te integreren. De engineers van SurCom leveren maatwerk en zijn vernieuwend door producten te combineren tot verrassende, innovatieve C4ISR-producten.

Lees meer  

C4ISR kenniscentrum

Het C4ISR Kenniscentrum is dé onafhankelijke partij voor proefopstellingen en het testen van producten. Ook schakelt u dit kenniscentrum in voor een onafhankelijke expertbeoordeling tijdens demonstraties en oefeningen. Daarnaast geven wij u deskundig advies, delen wij onze unieke C4ISR-kennis, leveren we consultancy en trainingen, en denken we mee vanuit een operationele en technologische context.

Lees meer