De C4ISR producten van SurCom zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in militaire omgevingen en voor gebruik tijdens civiel optreden in bijzondere situaties. Onze leveranciers hebben we met zorg geselecteerd, onder andere op basis van robuustheid, betrouwbaarheid, kwaliteit, functionaliteit, bewezen succes en service.

Productcatalogus C4ISR

SurCom beschikt over een groot portfolio aan elektronische en elektro-optische producten. Wij houden ontwikkelingen en innovaties wereldwijd in de gaten, en voegen regelmatig nieuwe producten toe aan ons portfolio. Al onze producten voldoen aan de technische en operationele vereisten voor militair gebruik.

De robuuste militaire middelen in onze productcatalogus C4ISR zijn grotendeels ook toepasbaar of aanpasbaar voor safety and security. Aanvullende specifieke oplossingen voor civiel gebruik in bijzondere situaties hebben we opgenomen in onze productcatalogus Safety and Security.

Bekijk de productcatalogus  

Productcatalogus Nachtzicht

Nachtzicht betekent voor SurCom dat militairen hun taak kunnen uitvoeren bij nacht en slecht zicht. Dat kan door het gebruik van image intensifying, waarbij er sprake is van restlichtversterking of door het gebruik van infrarood apparatuur. Hiertoe heeft SurCom een tweetal spelers van formaat aan zich weten te binden, namelijk respectievelijk Elbit en FLIR. Gezamenlijk hebben deze diverse systemen voor gebruik op vaste locaties (bijvoorbeeld op torens op schietterreinen en compounds), mobiele systemen voor op voer-, vaar- en vliegtuigen, systemen die op wapens passen en systemen die als handheld ingezet kunnen worden.

Bekijk de productcatalogus  

Productcatalogus Safety and Security

Het werk van politie, arrestatieteams en andere civiele en wetshandhavende diensten verandert als gevolg van terrorisme, grof geweld, professionele misdaad en nietsontziende tegenstanders. Daarnaast werken zij steeds vaker samen met militaire eenheden. Dit vraagt om robuuste apparatuur en communicatieverbindingen die het in alle omstandigheden doen. Interoperabiliteit zorgt ervoor dat civiele diensten en instanties naadloos kunnen samenwerken en communiceren met militaire eenheden. SurCom brengt beide werelden bij elkaar. Het is onze missie de veiligheid en effectiviteit van uw optreden te verhogen met adequate C4ISR-middelen.

Bekijk de productcatalogus  

Eerlijk advies

Weet u precies wat u wilt? Prima, dan leveren we u graag een van onze hightech producten. Wel beoordelen we of uw keuze de beste oplossing is in uw situatie. Wij willen namelijk niet dat u onaangenaam verrast wordt. Wij vinden het belangrijk om u eerlijk advies te geven en met u mee te denken. Zodat wij onze missie waar kunnen maken: de veiligheid en effectiviteit van militairen en civiele veiligheidsdiensten versterken.

Bij SurCom weet u dat het goed komt.

Meedenken

Wij verkopen geen producten, maar oplossingen. Daarom zullen we altijd het gesprek met u aangaan en met u meedenken. Wat is de uitdaging waar u tegenaan loopt? Wat is uw behoefte? Vervolgens adviseren wij u over het beste product dat aansluit bij uw situatie. Ook kijken we naar de operationele implementatie en wat u daarvoor nodig heeft. Mocht systeemintegratie de beste oplossing bieden, dan zullen wij dit proces in nauw overleg met u opstarten en onze innovatieve maatwerkoplossingen aan u voorleggen.