SurCom opereert succesvol in een markt waar betrouwbaarheid en vertrouwen sleutelbegrippen zijn. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij al onze medewerkers laten screenen en dat zij beschikken over een security-clearance. Daarnaast voldoen wij aan de US ITAR wetgeving, de US Foreign Corrupt Practices Act, NATO-regelgeving, lokale wet- en regelgeving op het gebied van (nationale) veiligheid en lokale en Europese import/export regelgeving. SurCom beschikt over diverse certificaten en lidmaatschappen die onze betrouwbaarheid ondersteunen en aantonen. Zodat u zeker weet dat u ons kunt vertrouwen en veilig met ons kan samenwerken.

Certificaten

Trace Intermediary Member

Het certificaat van TRACE toont aan dat SurCom op een ethische manier te werk gaat en betrouwbaar is. SurCom voldoet aan diverse Amerikaanse wetten en internationale regelgeving.

DNV GL

SurCom beschikt over een gedegen kwaliteitsmanagementsysteem conform deze internationale ISO-norm.
NATO heeft kwaliteitsmanagementnormen ontwikkeld specifiek voor defensietoeleveranciers. SurCom werkt conform deze specifieke normering.

VCA*

De VCA norm is in het leven geroepen om de veiligheidsbewustzijn tijdens werkzaamheden te vergroten en het arbeidsongevallen terug te dringen. Het voldoen aan deze norm betekent dat personeel van SurCom zichzelf en anderen in voldoende mate kan beschermen tegen allerhande arbeidsongevallen

Lidmaatschap

AFCEA

SurCom heeft een corporate lidmaatschap bij de Armed Forces Communications and Electronics Association. Deze non-profit organisatie brengt militaire organisaties, overheid, defensie-industrie en overige industrie bij elkaar op het gebied van C4ISR.

AOC

Association of Old Crows is een community op het gebied van elektronische en elektromagnetische oorlogsvoering, information operations en andere informatie-gerelateerde capaciteiten. Deze community richt zich onder andere op toekomstige uitdagingen en behoeften.

NIDV

Surcom is lid van de stichting Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid en draagt actief bij aan de community-platformen C2TP en NMC. Deze richten zich op command and control-technologie en op systeemintegratie voor schepen.