Het C4ISR Kenniscentrum is dé onafhankelijke partij voor het testen van producten en proefopstellingen. Ook schakelt u dit kenniscentrum in voor een onafhankelijke expertbeoordeling tijdens demonstraties en oefeningen. Daarnaast geven wij u deskundig advies, delen wij onze unieke C4ISR-kennis en ervaring, leveren we consultancy en trainingen, en denken we mee vanuit een operationele en technologische context.

Testen en beoordelen

C4ISR beslaat een breed veld aan apparatuur. Wat is de beste oplossing in uw situatie? Wat is effectief? Wij zien door de bomen het bos en helpen u met het opstellen van technische specificaties en het schrijven van een Plan van Eisen. Daarnaast testen en beoordelen wij C4ISR-apparatuur tijdens proefopstellingen, demonstraties of oefeningen. Zodat u zeker weet dat u een goede aankoop doet. Wij doen dit zeer zorgvuldig, volgens alle procedures, transparant en onafhankelijk.

Gebruikerstraining

SurCom levert maatwerkoplossingen. Systeemintegratie of standaard C4ISR-producten maken daar onderdeel van uit. Voor ons is het vanzelfsprekend dat u leert deze producten effectief te gebruiken, zodat uw inzet in zware omstandigheden zo efficiënt en effectief mogelijk kan plaatsvinden. De gebruikerstrainingen maken dan ook volwaardig deel uit van onze oplossingen. Ze vinden plaats bij u op locatie, in ons moderne bedrijfspand in Ede of bij onze leverancier.