Bij Micropol combineren we uniek ontwerp- en productietechnologie om meer complexe en compacte oplossingen voor passieve glasvezel te bieden. Ons werk is van extreem hoge precisie en we staan ​​erom bekend korte levertijden, hoogwaardige en op maat gemaakte applicaties te bieden.

Ongeacht de toepassing hebben we de kennis en de capaciteit om het benodigde product te produceren – hetzij volgens de specificaties van de klant of als een speciaal op maat gemaakte oplossing. Al onze producten worden in onze eigen fabrieken vervaardigd.

Onze klanten zijn te vinden in een groot aantal markten waar geavanceerde glasvezeloplossingen cruciaal zijn. Onze producten worden gebruikt in een hele reeks technologieën, van complexe glasvezelnetwerken voor telecom en datacommunicatie tot geavanceerde sensorsystemen voor industriële (bijvoorbeeld mijnbouw, bos en offshore), medische en militaire toepassingen.

Directe link

We zijn er trots op een essentiële schakel te zijn tussen de informatiegemeenschap van vandaag en die van de toekomst. We hebben ons succes altijd gebouwd op langdurige relaties, kennis en solide vakmanschap om de hoogste kwaliteit en de beste service te bieden. Oplossingen gemaakt om een ​​leven lang mee te gaan.

Ontwikkeld in Zweden

Micropol Fiberoptic AB bevindt zich in Åled aan de Zweedse westkust. Wij zijn een van de oudste en meest ervaren bedrijven van Zweden op het gebied van passieve glasvezel. Onze eersteklas productiefaciliteit omvat cleanroom-productie, magazijnfaciliteiten en technische mogelijkheden. We hebben 24 medewerkers, van wie er 16 in productie zijn.

Voor een overzicht van al onze producten ga naar de productcatalogus.

Of ga rechtstreeks naar de website van Micropol.