DTWC levert goede en betaalbare, hoogwaardige en betrouwbare communicatieapparatuur voor tactische en strategische doeleinden. DWTC maakt verschillende typen HF-apparatuur met uitstekende specificaties. Onder andere zijn ALE, Mil-Std 810 compliancy en automatische antenne-afstemming standaardfuncties.

Naast de handheld-versie heeft de VHF-uitrusting ook een manpack-versie (met 5 W uitgangsvermogen) en een voertuigversie met een uitgangsvermogen van 50 W. HF-apparatuur kan flexibel worden gebruikt. DWTC levert daarom alle benodigde extra accessoires zoals batterijen, verschillende antennes, schokdempers, eindversterkers en dergelijke. Het menu kan worden geraadpleegd via een LED-display, dat intuïtief is en weinig training vereist.

Naast specifieke single-band oplossingen heeft DTWC recentelijk ook een multi-band oplossing ontwikkeld die werkt in de 30-512 MHZ-band, inclusief AES-256 digitale encryptie, GPS en ECCM via frequency hopping.

Op het gebied van strategische verbindingen levert DTWC een aantal hoogvermogen RF-zenders (125W, 1KW en 10KW) die bedoeld zijn voor maritieme omgevingen.

De  productcatalogus bevat een aantal voorbeelden van apparatuur die we kunnen leveren.

 

PRC2100V (VHF)

RT7000 (HF)