DTWC levert goede en betaalbare, hoogwaardige en betrouwbare communicatieapparatuur voor tactische en strategische doeleinden. DWTC maakt verschillende typen HF-apparatuur met uitstekende specificaties. Onder andere zijn ALE, Mil-Std 810 compliancy en automatische antenne-afstemming standaardfuncties.

Naast de handheld-versie heeft de VHF-uitrusting ook een manpack-versie (met 5 W uitgangsvermogen) en een voertuigversie met een uitgangsvermogen van 50 W. HF-apparatuur kan flexibel worden gebruikt. DWTC levert daarom alle benodigde extra accessoires zoals batterijen, verschillende antennes, schokdempers, eindversterkers en dergelijke. Het menu kan worden geraadpleegd via een LED-display, dat intuïtief is en weinig training vereist.

Naast specifieke single-band oplossingen heeft DTWC recentelijk ook een multi-band oplossing ontwikkeld die werkt in de 30-512 MHZ-band, inclusief AES-256 digitale encryptie, GPS en ECCM via frequency hopping.

Op het gebied van strategische verbindingen levert DTWC een aantal hoogvermogen RF-zenders (125W, 1KW en 10KW) die bedoeld zijn voor maritieme omgevingen.

De  productcatalogus bevat een aantal voorbeelden van apparatuur die we kunnen leveren.

Of ga rechtsreeks naar de website van DTWC.

 

PRC2100V (VHF)

RT7000 (HF)