Bren-Tronics is in 1973 opgericht in Long Island, NY door Leo A. Brenna. Met meer dan 40 jaar draagbare / stationaire stroomvoorziening en diensten geleverd voor militaire en industriële markten, bieden we onze klanten veilige, betrouwbare producten van hoge kwaliteit. Onze huidige focus voor onze militaire klanten is om het systeemgewicht te verlagen en tegelijkertijd de mogelijkheden van de gebruikers te vergroten. Onze batterijen worden in veel verschillende toepassingen, waaronder IED-stoorzenders, landbouwrobots, op aanhangwagens gemonteerde opvang / opslag van hernieuwbare energie.

Het bedrijf biedt werkelijk “ONE STOP SHOPPING” met innovatieve ingenieurs en vindingrijk ondersteunend personeel met meerdere disciplines, een faciliteit met interne kwalificatietests (inclusief UN Transportation Safety-testen), evenals volledige productiecapaciteit. We hebben een team gecreëerd dat ernaar streeft superieur, flexibel, creatief en volledig coöperatief te zijn om op een kosteneffectieve en doelmatige manier de beste oplossing voor onze klanten te bieden.

De verkoop- en marketingteams van Bren-Tronics zijn wereldwijd aanwezig met vertegenwoordigers en productondersteunende netwerken over de hele wereld. Neem contact met ons op om onze volledige productlijn en mogelijkheden te bespreken, waaronder: oplaadbare batterijen, slimme batterijcommunicatie, laders met conventioneel ingangsvermogen (AC / DC), brandstofcellen en hernieuwbare energiebronnen (zonnepanelen, windturbines), evenals ons volledige vermogen systeemoplossingen voor thuisstroomtoepassingen.

De productcatalogus bevat een aantal voorbeelden van apparatuur die we kunnen leveren.

Of ga rechtstreeks naar de website van Brentronics.