SurCom is een samenwerkingsverband aangegaan met Night Vision Lasers Spain (NVLS) voor o.m. de lancering van de QuadEye panoramische nachtzichtkijker. Deze kijker is speciaal ontwikkeld voor het verbeteren van de “situation awareness” voor speciale eenheden gedurende verminderd zicht omstandigheden en in het donker.

De QuadEye kan worden voorzien van een 18mm “image intensifying” buizen van Photonis. De kijker wordt geproduceerd van een magnesium legering om de kijker stijver en lichter te maken dan concurrerende producten. Het gewicht blijft daardoor onder de 700 gram. Het bijzondere van deze kijker is het beeld dat deze kijker levert, waarbij men geen overgangen ziet.

Voor vragen etc kunt u contact opnemen met ons. Naar verwachting zal de kijker op de NEDS (NIDV Exhibition Defence & Security) beurs op 28 november in Ahoy te Rotterdam te zien zijn.