Dit jaar is SurCom aanwezig op Purple Nectar met een stand in de grote tent en een drie demo’s in de kleinere tenten. Op de stand krijgt u een goede indruk van de produkten waar SurCom waarde aan toevoegt door het geven van training, het onderhouden en integrereren van deze produkten naar de wensen van de klant.

De demo’s betreffen mesh networking, draadloze communicatie tbv helikopters op “arming and refueling point” en tactische datalinks. Deze demo’s worden uitgevoerd met apparatuur van partners van SurCom of in eigen beheer ontwikkelde oplossingen.

Wij hopen u te kunnen begroeten op de VIP-dag van Purple Nectar op 3 april, de plek waar Defensie, het bedrijfsleven en de kennisinstituten de handen ineen slaan om een unieke combinatie van technologie, innovatie en simulatie binnen een veelvoud aan oplossingen voor de operationele commando’s te presenteren en demonstreren.